10 mei, 16:47
2017
Algemeen
Pantein

Café Brein Land van Cuijk

.

Ook dit jaar is er weer Café Brein. Café Brein is een trefpunt voor volwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals. NAH kan bijvoorbeeld ontstaan als gevolg van een beroerte, ongeval, hersentumor, MS, Parkinson of reanimatie.

Kijk voor meer informatie op www.nahnobrabant.nl.

 

In Café Brein worden wisselende onderwerpen besproken in een gezellige ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning, herkenning en voorlichting. Een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is.

 

Dit jaar zijn de bijeenkomsten op een nieuwe locatie in Cuijk, namelijk in dienstencentrum/welzijnsplein (derde etage) aan de Zwaanstraat 7 te Cuijk. Er is een lift aanwezig en er is voldoende parkeergelegenheid aan de achterkant van het gebouw.

 

-       15 mei 2017: Informatieavond over NAH. Er is een panel aanwezig bestaande uit diverse professionals met kennis van NAH. Ook zal er een ervaringsdeskundige aanwezig zijn. Dit panel zal uw vragen rondom NAH beantwoorden.

-       11 september 2017: Karakterveranderingen bij NAH

 

Café Brein is van 19.30 tot 21.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur.

 

Café Brein is een samenwerking van Pluryn, Syntein, Pantein, SWZ, Steunpunt Mantelzorg en MEE Noordoost Brabant. Neem voor meer informatie contact op met Harm Wijnhoven MEE Noordoost Brabant 0413-334733 of 088-4653711