zaterdag 18 nov
Popkoor ZIP viert 5-jarig bestaan. Dorpshuis "De Stek" Landhorst
Van:
zaterdag 18 nov 2017
19:30
Tot:
zaterdag 18 nov 2017
22:00
Dorpshuis "De Stek" Landhorst

Popkoor ZIP viert 5-jarig bestaan.

Deze gebeurtenis is al voorbij. Bekijk »hier de actuele agenda.

Dit jaar is het 5 jaar geleden dat Popkoor Zip werd opgericht. Ontstaan vanuit een kerkkoor, maakte het een stormachtige ontwikkeling door. Inmiddels telt het koor bijna 50 leden die vakkundig begeleid worden door dirigente Victorine Egelmeers. Elk jaar treden ze op in diverse verzorgingstehuizen, feesten, braderieën en kerstmarkten. Twee keer per jaar treden ze op in hun thuishonk: de Stek in Landhorst. In de zomer met 4 de zomer en in het najaar met Op de Stip bij Zip.
Het jubileumconcert Op de stip bij ZIP, vindt dit jaar plaats op 18 november, aanvang 19.30 uur in dorpshuis de Stek. Zoals u gewend bent van ons, is de toegang gratis. De zaal is vanaf 19.00 uur geopend voor publiek.
Het genre van ZIP is divers, van ABBA tot Pink, van the Scene tot Toto, ZIP heeft voor ieders wat wils. En dat doen ze met zichtbaar plezier en enthousiasme. Niet voor niks staat ZIP voor Zingen Is Plezier.
Het optreden van ZIP wordt afgewisseld met optredens van soloartiesten. Ook dit jaar hebben we een aantal gastartiesten bereid gevonden om hun plaats in te nemen op de Stip. En het zijn stuk voor stuk kanjers!
De avond wordt afgesloten met DJ Peerke en we nodigen al onze bezoekers van harte uit om samen met ons er nog een gezellige avond van te maken.


Bekijk op kaart