Assurantiekantoor W.Verheijen en RegioBank Wanroij

Extra informatie rondom het Coronavirus
23 Maart 2020
Momenteel ontvangen wij veel vragen over de dekking op de reis- en annuleringsverzekering in verband met het Coronavirus (COVID-19). Uiteraard hebben wij hier alle begrip voor.

De ontwikkelingen rondom het Coronavirus worden door ons dagelijks goed in de gaten gehouden. De impact van het Coronavirus op mensen en hun gezondheid is groot. Reizen versnelt de verspreiding van het virus. Op 11 maart 2020 heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dan ook bepaald dat het Coronavirus officieel een pandemie is. Dit betekent dat het virus wereldwijd voorkomt.

Heb je vragen over jouw reis- of annuleringsverzekering, neem gerust contact op via (0485) 451 040 of info@verheijen-wanroij.nl.

Het Verbond voor Verzekeraars heeft een website gelanceerd waarop veel antwoorden te vinden zijn. De website wordt permanent ge-updatet met antwoorden op nieuwe vragen. Je vindt de pagina op de website van het Verbond voor Verzekeraars.

https://www.verzekeraars.nl/publicaties/actueel/verbond-start-webpagina-over-coronavirus

Ook voor vele ondernemers is de impact van het virus enorm. De overheid heeft een 'noodpakket' aan maatregelen opgesteld om de economie en banen te redden. We hebben de plannen van de overheid op onze nieuwspagina toegelicht.

Tot slot vind je als ondernemer zijnde op onze nieuwspagina een artikel over de verzuimverzekering en het Coronavirus.

Kortom wij bieden op onze website uiteenlopende informatie rondom het Coronavirus. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op.
Contactgegevens
Assurantiekantoor W.Verheijen en RegioBank Wanroij
Raamweg 4
5446 BE Wanroij