Gerrits Eieren B.V.

Over Gerrits Eieren B.V.
Gerrits Eieren

Gerrits eieren is een bedrijf dat zich bezighoudt met het sorteren en verhandelen van verse eieren die geproduceerd worden op een van de legbedrijven van legpluimveebedrijf Gerrits.
In 2010 besloten wij deze weg in te slaan, omdat er volgens ons te weinig oog was voor de kwaliteit van tafeleieren.
Sinds die tijd hebben wij in onze regio al behoorlijk wat klanten overtuigd van deze kwaliteit.
Bent U ook op zoek naar een kwalitatief goed (schoon en een sterke schaal) en smaakvol vers ei en is HACCP ook belangrijk voor U? Verkoop van eieren aan bedrijven,winkels en particulieren. Op locatie boerderijautomaat aanwezig met velerlei producten. Ook bezorgservice.

Legpluimveebedrijf Gerrits

Op dit bedrijf worden scharrelkippen gehouden in vier stallen, zodat er voor Gerrits Eieren altijd de juiste maat en kwaliteit aanwezig is.
De kippen worden gehouden naar de eisen van IKB. Dit is een erkenning die je krijgt als er aan alle eisen van dit keurmerk voldoet.
Wij doen daar nog een schepje bovenop en zorgen dat er dusdanig gewerkt wordt, dat alles netjes blijft, zodat we er nog zekerder van zijn dat er een totaal kwaliteitsproduct gemaakt wordt. Dit is belangrijk voor de duurzame samenwerking met onze relaties.
Verder zorgen we voor een sterke en schone schaal en het voer voor onze kippen is dusdanig samengesteld dat er een smaakvol ei met een mooie donkere dooier geproduceerd wordt.

Bekijk onze website voor het complete pakket.
Contactgegevens
Gerrits Eieren B.V.
Papenvoortsedijk 4a
5447 NG Rijkevoort