LOF Rijkevoort

Klachten
5 Augustus 2019
Op dit moment heb ik een aantal klachten gemeld bij de gemeente Boxmeer. Niet dat ik de klager ben, maar anderen spreken mij erop aan en ik leg de klacht neer bij de gemeente:
1. Op verschillende plaatsen heeft de gemeente het slootveegsel opgeruimd. Maar is het overal netjes gebeurd? Neen. Op verschillende plaatsen, zoals de Hapsedijk is het hap en snapwerk geworden. Nee, hier moet de berm toch nog even geëgaliseerd worden.
2. Er rijdt nog te veel verkeer via de Hapsedijk naar de A73. Dat is niet nodig. Het zou wijsheid zijn om in het dorp bij de handwijzer ook een vermelding van A73 via de Laageindsedijk te maken.
3. De Spiekweg heeft een nieuwe toplaag gekregen. Maar met het afschrapen van de weg is er veel zand de berm ingeschoven. Dat ligt er nu als een verhoging in de berm waardoor water niet van de weg kan stromen. Ook hier even aandacht gemeente.
4. Bij Pleinstraat 5/7 zit een verzakking in de parkeerstrook. Graag herstellen gemeente.

Zo zie je maar, we blijven actief om klachten van mensen door te sluizen en we hopen op een goede afwikkeling van de klachten door de gemeente Boxmeer.

09-08-2019

De gemeente Boxmeer heeft contact met mij gezocht en we hebben de genoemde klachten besproken. Ze nemen het mee wat niet wil zeggen dat alle klachten aangepakt worden maar wel dat ze het in beraad hebben. Nu maar afwachten.
Contactgegevens
LOF Rijkevoort
Pleinstraat 27
5447 AC Rijkevoort

Geadopteerd door:
Leden
Er zijn nog geen leden aangemeld.
Bent u lid van deze vereniging? Meld u snel aan en blijf op de hoogte! » Ik ben een lid