15 feb, 14:19
2014
Vakredactie
Verzorging
Beauty Stop

Aloe Vera, de beslissende factor

Het zij de meeste belangrijke 2 minuten voor de dagelijkse verzorging en beslissend voor het huidbeeld voor de komende jaren. Direct na de reiniging, heeft de huid namelijk het meeste behoefte aan vocht. In deze tijd wordt het resultaat van de verzorging bepaald.

De geschiedenis leert ons…

Sinds duizenden jaren wordt de wonderbaarlijke werking van Aloe Vera sap geroemd door diverse deskundigen over de hele wereld. Zo speelt Aloe Vera Gel een maximale rol tijdens de dagelijkse verzorging. Aangebracht na de reiniging laat u het zeker 2 minuten inwerken, zodat * het gelaat intensief met vocht opgevuld wordt * de huid wordt beschermd * de huid zich direct herstelt bij beschadigingen of UV -stralen

Je ziet het direct als iemand zich, na het verstrijken van de jaren, zich twee maal per dag heeft verzorgd met Aloe Vera Gel. Aloe Vera, een echt multitalent en de optimalisatie voor uw persoonlijke verzorging. De beslissende factor voor uw schoonheid.

Voor persoonlijk huidtest, het maken van een verzorgingsplan en gebruik van kwaliteitsproducten kunt u terecht bij Deynique Specialiste Elle Kuenen Beauty Stop.