19 apr, 17:27
2014
Algemeen
Nikki Mennen - Redactie Maatwerk Media vof.

Beurs Show en Business in Mill was een groot succes

De organisatie was zeer tevreden over de consumentenbeurs in Mill. Op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 april 2014 werd er bij Fitland XL de derde Show&Business Beurs georganiseerd. Deze geheel gratis beurs had, naast stands van ondernemers in de grote zaal, ook optredens en een quiz in petto voor de bezoekers. Dit bleek een groot succes. Naast vele bezoekers bij de stands, waren er ook uitzonderlijk veel mensen op de shows afgekomen. Het aantal bezoekers van de drie dagen is nog niet bekend. Er deden maar liefst 80 bedrijven, verenigingen en stichtingen mee aan de beurs, die allemaal een eigen stand hadden.

Vrijdagmiddag om 15.00 uur werd de consumentenbeurs Show en Business 2014 officieel geopend door Antoine Walraven, burgemeester van de gemeente Mill en Sint Hubert. De opening werd muzikaal begeleid door de Thompson Bridge Band. Ook tv-presentator Rogier van Oosterhout was hierbij aanwezig, samen met een camerateam van Omroep Brabant, om de opening te filmen. Na deze officiële opening konden alle bezoekers een bezoek brengen aan de gratis consumentenbeurs en kennis maken met standhouders, hun producten en aanbiedingen. Daarnaast waren er vanaf dat moment verschillende demonstraties te zien. Vrijdagavond was er een Ondernemersquiz georganiseerd, waarbij burgemeester Walraven presenteerde en Ilse en René voor de muziek zorgden. Zaterdagavond sloot de consumentenbeurs om 21.00, waarna het feest losbarst met de band Tilt. Al met al was de beurs een groot succes.

Wilt u meer foto’s bekijken van de Show en Business Beurs in Mill? Deze zullen te zien zijn in de foto-albums op onze Bezoek-sites www.bezoekmill.nl en www.bezoeklandvancuijk.nl.