07 sep, 11:26
2016
Algemeen
redactie

Laatste informatie over de Riekevortsedag 2016

Op deze pagina vindt je de laatste informatie over de Riekevortsedag 2016.

Bekijk bestand: Laatste informatie over de Riekevortsedag 2016


De Riekevortsedag wordt gehouden op zondag 11 september 2016 van 11.00 t/m 17.00 uur.

Flyer (incl. plattegrond)
Onderstaand vindt u de plattegrond van alle deelnemers die mee doen aan de Riekevortsedag 2016, tevens treft u ook de flyer in de bijlage aan welke u als deelnemer of bezoeker kunt verspreiden onder uw eigen contacten. De flyer ligt ook bij beide ingangen (Veldweg en Rijkevoortsedijk, zie flyer).

Praktische informatie
- Toegang is gratis!
- Parkeren is gratis en kan op de 2 parkeerterreinen P1 (Van Elk en Zn) en P2
  (Meester van de Bergplein) (zie flyer)
- Er zijn parkeerplaatsen voor fietsen bij beide ingangen van het terrein.
- Er zijn (gehandicapten)toiletten aanwezig (bij locatie 4 en 9, zie plattegrond).
- Er is een gehandicaptenparkeerplaats aanwezig aan de linkerzijde van de ingang
  Hoogeindsestraat/Veldweg.
- Calamiteiten telefoonnummer: 06-53770073 en 06-31915803.

Algemene informatie Riekevortsedag
Het is dit jaar weer meer dan de moeite waard om een bezoek te brengen aan het bedrijventerrein van Rijkevoort waar u gratis toegang heeft tot het evenement. Tevens kunt u gratis parkeren bij P1 - Van Elk en Zn (Hoogeindsestraat 16 A), waar tevens (kinder)activiteiten zijn met een bedrijfspresentatie. Daarnaast kunt u parkeren bij P2 - Dorpshuis 'de Poel' (Meester van de bergplein 10). Beide parkeerterreinen zijn slechts enkele minuten van het evenement verwijderd. Tip: kom met mooi weer zoveel mogelijk op de fiets, die bij beide ingangen van het terrein gratis geplaatst kunnen worden.

Laat u verrassen wat de 61 deelnemers in Rijkevoort deze dag zo al te bieden hebben.

Enkele highlights van deze dag
Naast dat u bij alle deelnemende organisaties een kijkje 'in de keuken' van de organisatie krijgt, is er voor u als bezoeker nog veel meer te beleven op de Riekevortsedag!

Er is een ruim terras met live muziek, waar u onder het genot van een hapje en drankje kunt genieten van o.a. zangkoren/bands/orkesten (kijk voor de tijden op de flyer).

Daarnaast zijn er diversen prijzen te winnen waaronder een luxe hotelarrangement, maak kans op een jaar lang gratis adverteren door uw visitekaartje in te leveren, er is een 3d-race simulator (voor jong en oud) en zijn er diversen proeverijen. Ook vindt u diversen prive verzamelingen (o.a. fossielen), (sport)auto's en kunt u genieten van kunst.

Ook voor de kinderen zijn volop activiteiten, waaronder een springkussen en diversen spellen verspreid over het terrein.

Deelnemende organisaties
Wilt u meer informatie over de organisaties van de Riekevortsedag, bekijk dan het overzicht van alle deelnemende organisaties (aan de linkerzijde) via de link: bekijk deelnemende organisaties of bekijk de flyer.