Nieuwsbericht
31 jan, 08:06
2015
Vakredactie
Verzorging
Le Mage

Life Style

Wanneer voelt u zich verbonden, tevreden? Wanneer voelt u zich beperkt? De druk om steeds meer te doen kan u uit balans brengen. Geluk lijkt een revolutionaire kunst. Dan is het tijd voor een moment voor uzelf. Om de problemen even te vergeten en weer in contact te komen met uw ware ik, weer te geloven in uw eigenwaarde. Dat betekent dat u uw zintuigen moet aanscherpen om weer een gevoel van verbondenheid te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld door yoga en meditatie of door tijd door te brengen in de natuur. Waar het uiteindelijk omgaat is weer voeling te krijgen met de werkelijkheid. U zelf te verzorgen. Misschien kan Le Mage u inspireren. Door even een pauze te nemen en ook werkelijk de rozen te ruiken- onze etherische oliën. Door vertrouwd te raken met lichaamsverzorgingsproducten die reinigen en kalmeren, door rituelen en handelingen die spanning helpen verlichten.

Bij Le Mage kunt u behandelingen reserveren die u nieuwe energie geven, het lichaam en de geest herstellen. De manier om uw welzijn, persoonlijkheid en gemoedsrust opnieuw te ontdekken. Onze unieke Aveda treatments zijn als een taal die u zich plotseling herinnert- roepen het pure plezier en de helende werking van aanraking op. Een professionele Aveda therapeut stelt de conditie van uw lichaam en gesteldheid “dosha” vast en bepaalt vervolgens de stappen die worden ondernomen zoals bijvoorbeeld een ritmische en stimulerende hoofdmassage met massageolie. Bij le Mage kan massage op maat- gebaseerd op oude en moderne technieken- beklemmingen opheffen en knopen in het lichaam ontwarren en worden vooral die plekken behandeld waar spanning het meest wordt gevoeld. Aanraking is voor het lichaam ook een versterkend middel. Veel wetenschappers geloven dat als we last hebben van chronische stress en spanning er bepaalde chemische stoffen in het lichaam vrijkomen die het systeem in de war sturen en de natuurlijke weerstand verzwakken. Het omgekeerde is ook waar: de sensaties in de spieren door massage lokken positieve signalen uit, waardoor “feel good” endorfinen vrijkomen die de productie van stresshormonen verminderen. Een zeldzaam aroma verhoogt het genot van uw behandeling. Die krijgt een nieuwe dimensie door lichaam en geest in vervoering te brengen. De pure bloemen- en plantenextracten van Aveda versterken deze ervaring. De behandeling op maat kalmeert en stimuleert, geheel in lijn met het door u gestelde doel en aangepast aan uw persoonlijkheid.

Het unieke van de Le mage schoonheidsbehandelingen is dat ze zijn gebaseerd op vele eeuwenoude tradities waaronder de Ayurvedische technieken uit India die worden gebruikt om het aroma te bepalen dat het beste bij u past. U maakt een geurreis en onder begeleiding van de therapeut krijgt u een behandeling op maat die het evenwicht herstelt. U stapt helemaal in balans en ontspannen de wereld weer in.

Een behandeling bij Le Mage roept een nieuw gevoel van in balans zijn op. Maak vandaag nog een afspraak voor deze inspirerende ervaring . www.lemage.nl tel: 0485-383219