Te koop: Bedrijfsgebouwen met woning

Over Te koop: Bedrijfsgebouwen met woning
Verkocht: bedrijfswoning met bedrijfsgebouwen.
Wonen en werken op een van de mooiste bedrijfslocaties in het land van Cuijk op een kleinschalig bedrijventerrein in Rijkevoort grenzend aan een rustige woonwijk.

Door een goede verbinding bent u op slechts enkele auto minuten verwijderd van de A 73 richting Nijmegen- Venlo en Duitsland.
Het geheel bestaande uit twee kadastrale percelen en twee huisnummers, in totaal 1987 m² en is voorzien van gescheiden privé en zakelijke inrit. De ligging op een bedrijventerrein voor kleine industrie, ambachtelijk, dienstverlening, handel, enz. is goed bereikbaar met parkeerplaatsen op eigen terrein.
Percelen bieden mogelijkheden voor meerdere bedrijven om zich te vestigen.
De lokale voorzieningen: Spar winkel, basisschool, kinderopvang, en een actief verenigingsleven voor jong en oud. Overige voorzieningen op 4 km afstand o.a. in Boxmeer en Sint Anthonis.

Betreft: vrijstaande woning met inpandige garage / berging, totaal woonruimte van ca. 155 m² met vrije gesloten achtertuin. Voorzien van een carport 8 x 4 m en een vrijstaand tuinhuis van 5 x 5 meter, De woning is traditioneel en degelijk gebouwd met een luxe afwerkingen met o.a. Corian, vloerverwarming, gaskachel, sensor gestuurde verlichting in diverse ruimtes zie tekeningen en foto’s van de actuele staat, laat u bijpraten tijdens een bezichtiging en ervaar de mogelijkheden van deze woning met energie label C.bedrijfsgebouwen hebben energie label A.

De bedrijfsgebouwen zijn ook traditioneel gebouwd, de hal is van 2006, in totaal 1250 m² bedrijfsvloer oppervlak met opslag, werkplaats, showroom en kantoor ruimte waarvan 460m² op verdiepingsvloeren. De technisch installatie is met tussen meters zo voorbereid dat het bedrijfspand te splitsen is in drie zelfstandige delen ( eventueel voor verhuur ) tevens ligt er een databekabeling door het gebouw,
een glasfiber aansluiting is aangevraagd. Het bedrijfspand heeft twee overhead deuren van 425cm hoog x 450 cm breed. Het buiten terrein is volledig beklinkerd en goed toegankelijk met vrachtwagens. Het geheel is nu in gebruik van een interieurbedrijf de ruimtes worden hierbij gebruikt als: ontvangsthal, Opslag, werkplaats, magazijn, showroom, spreekkamer met kantoor ruimtes en kantine, er zijn tevens drie toiletgroepen en een douche aanwezig.
De meeste scheidingswanden kunnen gemakkelijk verwijdert worden i.v.m. vrijdragende gebouwde constructies van het pand.
Bekijk de tekeningen en de foto’s voor de diversiteit aan mogelijkheden op deze locatie

www.fundainbusiness.nl/bedrijfshal/rijkevoort/object-40101859-rijkevoortsedijk-27/

Ter info: Het geheel is na een overeenkomst op vrij korte termijn beschikbaar.
Ondersteuning nodig bij bedrijfsfinanciering, bekijk en overleg uw mogelijkheden met een specialist,
ga naar https://www.fonz.nl/over-ons/
Foto's
Contactgegevens
Te koop: Bedrijfsgebouwen met woning
Rijkevoortsedijk 27
5447 BD Rijkevoort