Zanggroep Cest La Vie

Popkoor C'est La Vie naar Kleve
25 November 2018
Terwijl velen onder ons druk bezig met de voorbereidingen op het Sinterklaasfeest, maakt Popkoor C’est La Vie zich al op voor Kerstmis. Wij gaan ook dit jaar weer optreden in Kleve in Duitsland.
Zondag 2 december zingt C'est La Vie daar vanaf 18.00 uur op de kerstmarkt. Deze kerstmarkt is in de Tiergarten aan de Tiergartenstrasse ofwel B9 in Kleve. (Volg bordjes Tiergarten in Kleve). Daar kun je al helemaal in de kerststemming komen.
Er is een uitgebreid aanbod van diverse producten in de vele blokhutten die daar speciaal voor de Kerst worden neergezet. Kraampjes met allerhande typisch duitse kerstmarktartikelen en lekkerijen. Je kunt daar lekker rustig rondwandelen langs de vele tientallen sfeervol verlichte kraampjes met kerstdecoraties, snuisterijen kunstwerken en nog veel meer hebbedingetjes. Ook vindt je er typisch duitse lekkernijen zoals Bratwurst, Krakauer, gebakken champignons of Reibekuchen en natuurlijk dampende glazen Glühwein, Eierpunch, chocomel en bier. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom om deze sfeervolle kerstmarkt te bezoeken en samen met ons in kerstsfeer te komen. Want hiervoor hoef je echt niet persé naar Düsseldorf of Köln maar ben je ook van harte welkom bij onze duitse buren in Kleve. De kerstmarkt in Kleve is lekker dichtbij.
Contactgegevens
Zanggroep Cest La Vie
Hoge Akker 6
5447 PN Rijkevoort

Geadopteerd door:
Leden
Er zijn nog geen leden aangemeld.
Bent u lid van deze vereniging? Meld u snel aan en blijf op de hoogte! » Ik ben een lid