Zangvereniging Cantamus Rijkevoort

Even geen zingen,
6 Oktober 2020
Zangvereniging Cantamus Rijkevoort
Ook voor de vereniging met de koren, zanggroep C’est la vie en het Gemengd Koor Cantamus, heeft het coronavirus gevolgen.
Gemengd Koor Cantamus
Op de bijeenkomst van 24 september hebben de leden unaniem ingestemd om tot onbepaalde tijd niet te gaan zingen. In een enquête gaven 13 leden aan te willen zingen, 6 leden niet te gaan zingen en de rest gaf een vraagteken. Maar het oplopende aantal besmettingen en het behoren tot de risicogroep, gaven de doorslag om niet te gaan zingen. Wanneer de omstandigheden verbeteren zal er weer een samenkomst zijn om het met de leden te bespreken. Zingen in de kerk van Beugen, Oploo of elders zijn van de agenda gehaald.
Zanggroep C’est la vie
Dit koor heeft vanaf september haar repetities hervat. Wel is men uitgeweken naar de Molenzaal. Daar plaatst men stoelen op 1.5 meter om afstand te houden en om het lopen (onder elkaar) zo veel mogelijk te vermijden. Optredens geven zit er even niet in. Zo is de kerstmarkt van Kleve al geannuleerd.
Kerstviering Rijkevoort
Helaas. Zangvereniging Cantamus Rijkevoort heeft het besluit genomen om dit jaar geen kerstviering te organiseren. De huidige omstandigheden en de daarbij behorende regelgeving maken het niet mogelijk om in ons dorpshuis een kerstviering te houden.
Rabo Clubsupport 2020, U stemt toch ook?
Ook dit jaar heeft Zangvereniging Cantamus Rijkevoort zich aangemeld voor de Rabo Clubsupport van de Rabobank. Van 5 tot 25 oktober kunnen leden van de Rabobank 5 stemmen uitbrengen, maximaal 2 per vereniging, op hun vereniging(en) naar keuze. Laat vooral geen stemmen verloren gaan.
Contactgegevens
Zangvereniging Cantamus Rijkevoort
Pleinstraat 27
5447 AC Rijkevoort

Geadopteerd door:
Leden
Bent u lid van deze vereniging? Meld u snel aan en blijf op de hoogte! » Ik ben een lid