Assurantiekantoor W.Verheijen en RegioBank Wanroij

Corona- maatregelen Assurantiekantoor W. Verheijen
14 September 2020
De overheid vraagt ons zoveel als mogelijk thuis te werken. Daarom vragen wij u vriendelijk om altijd vooraf te bellen voor een kantoorafspraak zodat wij uw bezoek en dat van anderen verdeeld over de dag kunnen inplannen.

Om verspreiding van het Covid-19 virus te beperken, zijn wij vanaf medio maart uitsluitend na telefonische afspraak bereikbaar geweest.

Op deze manier zijn wij er tot heden in geslaagd verspreiding van het virus via ons kantoor te voorkomen, zonder te moeten sluiten.

Dat willen we graag zo houden. Daarom vragen wij u vriendelijk om altijd vooraf te bellen voor een kantoorafspraak, zodat wij uw bezoek en dat van anderen verdeeld over de dag kunnen inplannen.

Daarnaast werken onze medewerkers om beurten, en ook meer dan voorheen, vanuit thuis en zijn dus niet altijd allemaal op kantoor aanwezig zijn. Als u van tevoren belt, kunnen wij een passend moment met u afstemmen.

Het opnemen en storten van geld bij onze RegioBank plannen wij bij voorkeur in de ochtend. Voor de advies- en onderhoudsgesprekken houden wij zo veel als mogelijk de middagen beschikbaar.

We hebben in onze kantoorruimte diverse maatregelen genomen om het besmettingsrisico te beperken.
Contactgegevens
Assurantiekantoor W.Verheijen en RegioBank Wanroij
Raamweg 4
5446 BE Wanroij