Lambert Blonk Assurantiën

Hoera! Kinderspaarweken
8 Oktober 2019
De jaarlijkse Kinderspaarweken van RegioBank zijn begonnen. Kom vanaf heden tot eind oktober langs en open het nieuwe Jongwijs. Uw kind ontvangt een mooi cadeau uit het aanbod dat op kantoor beschikbaar is. Ook als uw kind al een rekening heeft en geld bijstort, ontvangt hij of zij een leuk cadeautje. Want goed sparen willen we al jong belonen.

JongWijs

JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Sparen én betalen voor uw kind zélf. Met stapsgewijs allerlei opties, zoals een betaalpas, Mijn RegioBank en Mobiel Bankieren. Plus jaarlijks praktische en leuke geldtips voor u en uw kind. Gewoon via de post, op uw huisadres. Zo kan uw kind stap voor stap leren omgaan met geld.

Het kan weer: Zilvervloot Sparen

Kent u Zilvervloot Sparen nog van vroeger? Met Zilvervloot Sparen ontvangt uw kind op zijn 18e verjaardag een premie, die kan oplopen tot maximaal 10% van het totaal ingelegde bedrag dat dan nog op de rekening staat. Dit kan maximaal € 1.080 extra spaargeld opleveren, bovenop de toch al aantrekkelijke spaarrente.

Profiteer tijdens de Kinderspaarweken
Nieuwe en trouwe jonge spaarders belonen wij tijdens de Kinderspaarweken met een mooi cadeau. U bent met uw kind van harte welkom!
Contactgegevens
Lambert Blonk Assurantiën
Bilderbeekstraat 29
5831 CW Boxmeer