07 okt, 17:01
2015
Algemeen
Redactie

Heeft u al gebruik gemaakt van de nieuwe onderdelen van de Bezoek-websites?

Vorige week is de reeks vernieuwingen van de Bezoek-websites gestart. Vele van u hebben al gebruik gemaakt van de nieuwe onderdelen! Heeft u al een kans gehad om alle nieuwe onderdelen uit te proberen? In dit artikel vatten we alle nieuwe onderdelen nog even samen zodat u niets mist van het online dorpsgevoel!

Word lid van uw dorp!

Om gebruik te maken de nieuwe onderdelen hoeft u alleen maar uw lid te worden van de Bezoek-websites, als uw al deelnemer bent hoeft u alleen maar uw persoonlijke gebruikersprofiel aan te vullen. Dit is eenvoudig en gratis en het zorgt er voor dat alle nieuwe onderdelen goed blijven werken. Daarnaast zorgt het voor een versterking van het online dorpsgevoel o.a. omdat u uw mede-dorpsbewoners kunt herkennen! Word dus nu eenvoudig en gratis lid van uw dorp op de Bezoek-websites!

Voordeel als deelnemer

Als deelnemer van de Bezoek-websites profiteert u ook van de reeks vernieuwingen aan de verschillende websites. Door meer gebruikers naar de Bezoek-websites te halen en ze daar te houden door middel van een lidmaatschap en nieuwe interactieve onderdelen, wordt uw Bezoek-pagina sneller en vaker bekeken. Door uw organisatie in beeld te brengen met uw diensten,producten of aanbiedingen zullen meer gebruikers doorklikken naar uw eigen website. Via uw eigen beheerpagina kunt u wekelijks zelf nieuws of aanbiedingen op de voorpagina plaatsen en inzien hoe deze bezocht en bekeken worden.

De nieuwe onderdelen van de Bezoek-websites zijn:

Meepraten met discussies

Op de voorpagina’s van alle Bezoek-websites kunt u reageren en meepraten over onderwerpen uit uw dorp en de regio. Hierdoor kunt u eenvoudig een discussie starten of uw mening laten horen. Heeft u zelf een actueel of lokaal onderwerp wat volgens u bespreekbaar gemaakt moet worden? Stuur uw onderwerp in via info@maatwerkmedia.nl en peil de meningen in uw dorp! Zo kan er gezamenlijk aandacht voor een onderwerp worden gerealiseerd.

Duimpjes!

Naast het reageren op discussies kunt u nu ook gemakkelijk en anoniem uw mening geven over een onderwerp door middel van een ‘duimpje-omhoog’ of een ‘duimpje-omlaag’. Om de duimpjes te gebruiken hoeft u alleen maar (gratis) lid te worden van de Bezoek-websites!

‘Bezoek-ik-graag’ en ‘Lees-ik-graag’

Op elke Bezoek-website kunt u bij berichten en agendapunten aangeven dat u een bericht graag leest, of een agendapunt graag bezoekt. Door simpelweg de knop aan te klikken kunnen uw dorpsgenoten zien dat het bericht interessant is of een agendapunt populair is, wat natuurlijk weer een compliment is voor de organisatie die het stuk geplaatst heeft.

Ook online lid worden van uw vereniging

Een ander nieuw onderdeel is het online lid worden van uw vereniging via de Bezoek-websites. U kunt hiermee aangeven dat u lid bent van een specifieke vereniging en u kunt op de Bezoek-pagina van een vereniging zien wie van uw mede-dorpsbewoners lid is van deze vereniging. Een mooi voorbeeld hiervan is voetbalvereniging Toxandria in Rijkevoort, bekijk hun pagina op www.bezoekrijkevoort.nl. Staat uw vereniging er nog niet op? Dan kunt u deze eenvoudig en gratis aanmelden via info@maatwerkmedia.nl!