Zonnebloem

Gezelligheid bij Zonnebloem Rijkevoort
21 November 2017
Afgelopen zaterdagmiddag, 18 november, had de Zonnebloem Rijkevoort weer een zeer gevarieerd programma klaarliggen voor de mindervalide mensen uit ons dorp. Wim Blom heette iedereen welkom die deze middag aanwezig waren. Geteld 24 genodigden en 7 begeleiders.
Betty van Genugten en Gerry Grutters hadden een heerlijk 3 gangenmenu gekookt en dat liet ieder zich goed smaken. Dubbel opscheppen, geen probleem. Dames, goed gekookt, onze complimenten.
Ook nu weer had Mevr. Nabuurs een mooi gedicht uit een boekje, oud en verweerd maar met woorden vol klank en kleur.
Maar Wim Blom verraste ons ook met Sint en Piet en ja hoor, daar zaten we, als kleine kinderen vol verwachting te luisteren naar het verhaal van de Sint. Een mooi verhaal, gevuld met getallen voor onze bingokaart. Wat bescheiden riepen we bij een volle kaart “Bingo” en Piet kwam aansnellen met de zak. En hoor eens, iedereen ging in de zak. Niet letterlijk maar figuurlijk natuurlijk want men graaide naar een mooi kado. Aan het eind had iedereen een mooi kado en was de zak van Piet leeg. Ook Sint’s verhaal was uit en iedereen zong ‘Dag Sinterklaasje’.
Iedereen was blij en verrast en met een kop koffie of thee, bier of fris even napraten alvorens we afscheid namen en we keerden voldaan naar huis.
Zonnebloem Rijkevoort, namens alle aanwezigen heel hartelijk bedankt voor de leuke en verassende middag. Bedankt.
Contactgegevens
Zonnebloem
Papenvoortsedijk 6a
5447 NG Rijkevoort

Geadopteerd door:
Leden
Er zijn nog geen leden aangemeld.
Bent u lid van deze vereniging? Meld u snel aan en blijf op de hoogte! » Ik ben een lid